Öhlén & Fält Spar och Försäkring har funnits lokalt i Badhotellet, Södertälje, sedan 1996.

Vår affärsidé är lika enkel som framgångsrik – att vara en tydlig förmedlare av försäkringar och placeringslösningar till företag och privatpersoner.

 

 

 

 

 

 

.

Stabil avkastning med små svängningar!

2018-07-09

Kreditfondens utveckling blev + 0,85% i Juni 2018 (efter fondens avgifter). Det ger 3,75 % hittills 2018 och en årstakt på 7%. Fonden har ingen bindningstid och har en mycket låg risk (risknivå 2 av 7).

Är du intresserad så hör gärna av dig.

Tel:08-55076060

info@ohlenfalt.se 

Semesterstängt på kontoret

2018-06-28

Vi har nu tagit semester och är åter måndag den 13 augusti. Kontakta gärna försäkringsbolagens och fondbolagens kundservice om du behöver snabb hjälp.


 Vad gör en Investeringsförmedlare för mig?

Alla är unika och oavsett om du vill spara med hög eller låg risk kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dig. Du får hjälp att hitta bästa tänkbara lösning på ett tryggt och enkelt sätt. Du träffar alltid din personlige rådgivare, år efter år. Förmedlarna och bolaget är godkända enligt Finansinspektionens regler.

Vi samarbetar med flera andra förmedlarbolag inom gruppen Tydliga. Tillsammans upphandlar vi bra försäkringslösningar för dig. Vi har bra villkor på bland annat: Tjänstepensioner, sjukvårdsförsäkring samt riskförsäkringar.

Vi är även anknutet ombud till värdepappersbolaget United Securities AB vars tillstånd vi lyder under när vi gör sk. värdepappersaffärer. Förmedlarna har givetvis Swedseclicens som krävs för att göra värdepappersaffärer och kvalificerad rådgivning kring det.