Öhlén & Fält Spar och Försäkring har funnits lokalt i Badhotellet, Södertälje, sedan 1996.

Vår affärsidé är lika enkel som framgångsrik – att vara en tydlig förmedlare av försäkringar och placeringslösningar till företag och privatpersoner.

 

 

 

 

 

 

.

Stabil avkastning med små svängningar!

2018-04-10

Kreditfondens utveckling blev + 0,64% i mars 2018 (efter fondens avgifter). Det ger 1,74 % hittills 2018. Fonden har ingen bindningstid och har en mycket låg risk (risknivå 2 av 7).

Är du intresserad så hör gärna av dig.

Tel:08-55076060

info@ohlenfalt.se 

LEI nummer för företagare 2018

2017-12-15

Från 1 januari 2018 krävs ett LEI nummer för alla företag som skall handla med värdepapper och placeringar. Dvs för ditt företag om det äger fonder, aktier, strukturerade produkter mm. Du kan lätt ordna detta via din banks websida eller liknande. Förbered dig med det innan du skall göra affären. Du betalar en årsavgift för det.


 Vad gör en Investeringsförmedlare för mig?

Alla är unika och oavsett om du vill spara med hög eller låg risk kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dig. Du får hjälp att hitta bästa tänkbara lösning på ett tryggt och enkelt sätt. Du träffar alltid din personlige rådgivare, år efter år. Förmedlarna och bolaget är godkända enligt Finansinspektionens regler.

Vi samarbetar med flera andra förmedlarbolag inom gruppen Tydliga. Tillsammans upphandlar vi bra försäkringslösningar för dig. Vi har bra villkor på bland annat: Tjänstepensioner, sjukvårdsförsäkring samt riskförsäkringar.

Vi är även anknutet ombud till värdepappersbolaget United Securities AB vars tillstånd vi lyder under när vi gör sk. värdepappersaffärer. Förmedlarna har givetvis Swedseclicens som krävs för att göra värdepappersaffärer och kvalificerad rådgivning kring det.