Öhlén & Fält Spar och Försäkring har funnits lokalt i Badhotellet, Södertälje, sedan 1996.

Vår affärsidé är lika enkel som framgångsrik – att vara en tydlig förmedlare av försäkringar och placeringslösningar till företag och privatpersoner.

 

 

 

 

 

 

.

Stabil avkastning med små svängningar!

2017-10-03

Kreditfondens utveckling blev + 0,62% i september 2017 (efter fondens avgifter). Det ger 6,13 % hittills i år. Fonden har ingen bindningstid och har en mycket låg risk (risknivå 2 av 7).

Är du intresserad så hör gärna av dig.

Tel:08-55076060

info@ohlenfalt.se 

Digitalisering skapar förändring

2017-09-01

Digitaliseringen inom finansoch försäkringsförmedling går fort. Numer sker det mesta direkt i datorn även vid möten med personlig rådgivning som vi gör här hos oss. Det innebär att förmedlarassistentens roll och uppgifter ändras och försvinner. Vi kommer framöver att arbeta utan vår förmedlarassistent Anna Sjöberg som slutar efter 10 år. Vi tackar henne för ett bra arbete och som god arbetskamrat.


 Vad gör en Investeringsförmedlare för mig?

Alla är unika och oavsett om du vill spara med hög eller låg risk kan vi hjälpa dig att hitta en lösning som passar just dig. Du får hjälp att hitta bästa tänkbara lösning på ett tryggt och enkelt sätt. Du träffar alltid din personlige rådgivare, år efter år. Förmedlarna och bolaget är godkända enligt Finansinspektionens regler.

Vi samarbetar med flera andra förmedlarbolag inom gruppen Tydliga. Tillsammans upphandlar vi bra försäkringslösningar för dig. Vi har bra villkor på bland annat: Tjänstepensioner, sjukvårdsförsäkring samt riskförsäkringar.

Vi är även anknutet ombud till värdepappersbolaget United Securities AB vars tillstånd vi lyder under när vi gör sk. värdepappersaffärer. Förmedlarna har givetvis Swedseclicens som krävs för att göra värdepappersaffärer och kvalificerad rådgivning kring det.